fredag 25. november 2011

Sjal: Uten mål og mening


Dette sjalet ble heklet uten mål og mening. Det vil si det var jo et mål, og det var å teste ut hvorvidt halvstaver ville bli fint i et sjal eller hals. Målet var ikke at noen skulle ende opp med å måtte bruke det. Ikke er det min farge, ei heller ble det stort nok til å snurre ordentlig rundt halsen. Sjalet ble ferdig, og slengt tilbake i strikkekurven som et midlertidig stopp før de evige jaktmarker.

Så dukket det opp en liten Blåfjell-kjole i heimen. En kjole som mamma hadde siklet på til Frøken i dagesvis, men ikke kjøpt fordi hun syns 389,- for en kjole var noe stivt. Men ting skjer når mammaer handler uten å ha sine småtroll med seg. Denne havnet nemlig hjem likevel, som den eneste igjen på stativet. Dette måtte da bety noenting?


Den kom hjem, Frøkna fikk den på og hun var alldeles nydelig. (Som vanlig ikke noen actionbilder da motivet totalnekter å være modell foran kamera). Men halsen var altfor vid. God råd var dyre for denne kjolen skulle hun ha, og blikket falt på det lurvete sjalet uten mål og mening. Resultatet ser du over. Ikke helt klaff med fargene, men de går i samme tone og krasjer dermed ikke med hverandre.
DETALJER:
Mønster: Uten mål og mening. (Eget hode med andre ord)
Garn: Sandnes Mini Duett og Faerytale fra Du Store Alpakka
Garnforbruk: 94 gram
Heklekrok: 5 mm
Størrelse: Liten Blåfjell-nisse på 2 og et halvt4 kommentarer:

 1. Du, nå er du veldig streng mot deg selv, sjalet var jo aldeles nydelig! Og kan tenke meg ei skjønn lita frøken i kjole og sjal!

  SvarSlett
 2. Full klaff! Enig med Maria, du er veldig streng!

  SvarSlett
 3. Kor du produsere førr tida, den ene flotte tingen etter den andre :-) Kjempefint sjal, å sånn flaks at det passa til kjolen. Syns forøvrig at mammaen kunne fått sæ en likedan kjole, vi har jo snakka om alternative uniforma på jobb ;-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min:-) Jeg synes dette sjalet er bare helt nydelig! Og at du har laget det ut fra ditt eget hode imponerer meg. God adventstid!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...