tirsdag 18. januar 2011

Å nei, hun har gjort det igjen!

hexagon

Takk for sist, forresten. Oppdateringsfrekvensen har vart lav i det siste. Mange grunner til det. Manglende interesse, mangel på brukbart innhold, syke barn. Ja, som sagt, mange grunner.


Det er lenge siden det har vært strikket her i huset. Skuldre og nakke tåler det ganske enkelt ikke, og alternativt tidsfordriv har vært påkrevd. Jeg leker meg derfor litt med kamera igjen, redigerer mer eller mindre ubrukbare bilder, og hekler…


Tja, hekling ja. Det har jo ikke manglet prosjekter. Storebrors koseteppe (som forresten snart er ferdig), Frøkens teppe (mer eller mindre bare et tankeeksperiment), multiple andre påbegynt prosjekter, og nå et pledd til stua (veldig store ambisjoner).  Som du kanskje skjønner så har ikke frekvensen av ferdigstillelse helt stått i forhold til antall nye prosjekter! Inspirert av Lucy i Attic 24 har jeg prøvd meg på hexagon-ruter. I lang tid vurderte jeg farger, andres tepper, border, størrelse på heklekrok etc. Mitt endelige resultat blir slik som bildet viser over. Syv ruter sammenføyd. Tohundre-og-noen igjen. Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...