mandag 19. juli 2010

Se, hun strikker!

Jeg har tatt frem strikkepinner igjen og resultetet er:
Fiks ferdig og klar til vinteren setter inn igjen...Genseren heter Brynje, og er strikket til Storebror. Dette er den som Mormor startet på, men ikke fikk gjort ferdig på grunn av håndleddsbruddet sitt. Den kom derfor til Nummer 3 for ferdigstillelse. Mormor hadde gjort det meste av arbeidet, og det eneste som gjensto var å strikke armene fast ved hjelp av raglanfellinger. 


Mønsteret er det Merethe fra Monstermønster som har designet, og det ligger ute til salgs på Ravelry. Vår Brynje har noen få endringer i forhold til originalen som har oppstått underveis. Ideer oppstår, men så blir det ikke slik man planlegger og man går tilbake til utgangspunktet bare med noen få justeringer.

Denne er strikket i dobbel Dale babyull, størrelse 4 år. Prøvde den raskt på Storebror, som er tre og-et-halvt, mens han satt foran barne-TV igår og genseren er forholdsvis stor til han per nå. Men det er forhåpentligvis ennå lenge igjen til vinteren.

Vi sees snart med flere håndarbeidsoppdateringer. 
Ha en fin mandagskveld! 

2 kommentarer:

  1. Så fin genseren ble! Deilig med knallblå også, den kommer sikkert til å bli brukt mye til vinteren.

    SvarSlett
  2. Denne Brynjegenseren er nydelig, Merete har laget et flott mønster på guttegenser ja :) Fin farge, og den blir nok god til gutten når høsten kommer :)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...