tirsdag 20. juli 2010

Ordning og reda

... het det i en blogg jeg leser jevnlig.

Huset, Nummer 3, er søtt, firkantet og lite. Veldig lite.
Små hus har jo også små vegger. Siden det i tillegg er vertikaldelt, så kan vi bare skryte på oss vinduer på tre sider av huset. I teorien skulle jo dette bety mer veggplass , men slik er det ikke. Vegg- og dørplasseringer innad i huset er utført slik at alle veggflater er for korte til noen fornuftig bruk.

Lagringsplass har derfor vært et kjempeproblem. Når mammaen i tillegg tidligere i sommer plutselig fikk nok av en stue som var overmøblert, og kastet ut halve stuemøblementet, så ble lagringssituasjonen prekær.

I mangel på ny lagringsplass, innså hun at REMA-poser med innholdet i fra møblene hun hev ut i juni ikke kunne være en permanent løsning mye lenger. Etter litt leting ble inspirasjon funnet i IKEAs siste kjøkkekatalog. Se hylleveggen til høyre i bildet. 


 En slik måtte det da vel være mulig å få til uten å kjøre de 60 milene til nærmeste IKEA?

En kjapp tur innom Bohus løste problemet. Der hadde de nemlig kampanje på sine Kennedy-hyller. Sammen med noen kurver og bokser ble ikke resultatet så verst likevel hvis du ser bort fra den dårlige bildetakningen. Her måtte det blits til ettersom gangen ikke har noen vinduer som gir dagslys.


Litt ledig veggplass på kjøkkenet ble utnyttet på samme måte og dermed er lagerproblemet delvis løst.
Ha en fin kveld! 

3 kommentarer:

 1. Den løsninga var superflott!!
  Man kan aldri få for mye oppbevaringsplass - selv om man er aldri så flink til å kaste ut noe, når man anskaffer seg nye ting og tang...

  SvarSlett
 2. Kor flink du e!

  SvarSlett
 3. Det ble lekkert! Liker hyller med kurver og bokser, det ser så ryddig og fint ut :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...