søndag 25. april 2010

Familiedag på Riksgränsen

Lørdag arrangerte Haneseth familitur for alle ansatte med familier til Riksgränsen. Vi hadde med Storebror, mens Frøken ble igjen hjemme sammen med Mormor og Morfar. Scooter-tur sto på planen sammen med mat, grilling, bål og mye scooter-kjøring. Og scooter ble det. Massevis. Artig var det også for været var nydelig helt til det minuttet vi leverte tilbake våre leide scootere. Men da kom en vegg av snø fra intet. Jeg skulle egentlig ha lagt ut denne posten i går, men en lang dag ute i den kritthvite snøen uten solbriller førte til at jeg ble aldri så lite snøblind. Hmm, da har vi lært noe i dag også.

 

scooter

 

På en av mine turer tok jeg med kamera og kjørte omkring på Vássejávri, som er det store islagt vannet rett over grensen. Naturen er jo litt mer spesiell enn den vi har her i lavlandet, med sine uendelige mange knauser og topper. Her er en av de mange.

riksgrensen

 

Riksgränsen er Narviks svar på Svinesund, og ettersom det er scooterforbud i Norge, så er det hit folk fra store deler av Nordland trekker for å få kjørt scooter på lovlig vis. At man i tillegg kan gå til innkjøp av billige matvarer er jo bare et bonus.

riksgrensen_2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...