torsdag 4. februar 2010

Barnehagevotter

votter
Sånn, dette er to par votter, ferdig tova til en liten dame som skal begynne i barnehagen nå til våren. Dette er egentlig en forsinket bursdagsgave, men av forskjellige grunner har hun ikke fått dem ennå. Storebror har flere slike vottepar, og de får kjempeskryt i barnehagen fordi de er så greie å ha på små fingre, samtidig som de holder godt på varmen til tross for regn og snø. Håper mottakeren og foreldrene hennes blir like fornøyde som vi har vært med våre.
Vottene er strikket  i Fritidsgarn, og tova i vaskemaskinen etterpå. Takk gud for at toving jevner ut strikkingen, for jeg kan ikke strikke på tykke pinner. Overhodet! Det ser ikke ut i tåkeheimen.
Når det er sagt, så har jeg tidligere strikket de samme vottene i dobbel finull. Jeg syns faktisk at den doble finulla gir et bedre resultat etter toving enn Fritidsgarnet. Fritidsgarnet var også vanskeligere å ha med å gjøre i vaskemaskinen. Det måtte to omganger til før de hadde fått den tovingsgraden jeg ønsket.
DETALJER:
Mønster: Tova votter fra Heges blog
Garn: Fritidsgarn fra Sandnes
Pinnenummer: 6 mm
Garnforbruk: 50 gram per par
Størrelse: 18 mnd

2 kommentarer:

  1. Æ har brukt Trysil Arctic som dæm har på Europris. Veldig fornøyd med det garnet... syns det e lettere å strikke med enn både Fritidsgarn og Vamsegarn.

    Ann-Kristin

    SvarSlett
  2. Flotte votter i fine farger,du har strikket.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...