søndag 1. november 2009

Søndag: Lekeparken

2009 11 01_1122-1
Søndag. Og første dagen i en helt ny måned. Etter min mening den leengste dagen i uka. Barna våkner tidlig, det er lite å finne på, ingenting er åpent. Dette betyr at man må UT. Og i dag var det på tide å tenke nytt angående vår vanlige søndagstur. Til tross for det fine, kalde høstværet fristet det ikke med den vanlige turløypa vår. Valget falt på en lekepark midt i byen i stedet, og Storebror syns dette var en flott idé. Rønningtomta kommer vi til å besøk flere ganger.

2009 11 01_1111
Til og med Frøken syns dette var greit. Det er morro å få være stor og prøve ting, slik som Storebror. Hun ble jo tross alt 5 måneder i går.
2009 11 01_1149-1
Det var to slitne småbarn som kom hjem i ettermiddag. Etter barne-TV ble det et lite bad på Storebror, mens Frøken ble båret rett i seng. Det har vært stilt fra dem begge hele kvelden, og de sover søtt i hver sine senger. Storebror sammen med bamsene, suttene og Ole Brumm-teppet sitt. Frøken i sin kjære Voksipose! Jepp, hun har Voksiposen sin i senga. Eneste måten hun vil sove gjennom hele natten…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...