fredag 30. oktober 2009

Og så var det helg igjen

Tida går så fort, og plutselig er det helg igjen. Dagene denne uka har gått med til kos hjemme med barna, svineinfluensavaksinering og trening. Når mamma og pappa trener to kvelder hver i uka, så er det klart at vi ser frem til fredag som betyr at vi bare koser oss sammen. I tillegg har familiens menn vært litt reduserte etter vaksineringen, så tempoet har ikke vært det høyeste de siste dagene.
Helg hos oss betyr forresten at at vi prioriterer å gjøre ting som gleder barna. Fredag er Storebrors bowlingdag. I dag hentes han i barnehagen, og så drar vi og bowler alle sammen. Etter bowlingen skal vi på besøk til Mormor og Morfar. Lørdag skal vi på bondegårdsbesøk, og dette og også et stort høydepunkt for Storebror. Han er såå fascinert av dyr, og spesielt de vi ikke ser hver dag. Frøken er ennå så lita at hun nok må nøye seg med at det er broren som får velge aktiviteter. Men hun er like fornøyd uansett. Bare hun får smile og flørte litt med hvem det skulle være, så har hun det topp.
2009 10 29_0921_edit
Frøken er blitt så stor og flink, og lørdag er hun 5 måneder gammel. Den lille pia vår er den søsteste, lille frøkenskapningen vi kan tenke oss. Hun er strålende blid fra hun våkner om morgenen, til hun legger seg om kvelden. Hun prater, peiver og flirer til oss uten å forvente noe tilbake. Hun stråler når hun ser broren sin, og setter umåtelig stor pris på han. Og han setter akkurat like stor pris på sin lillesøster.
5 måneder! Hvor har all denne tiden blitt av? Det er litt skremmende å se tilbake for det er da man innser at man tar ting for gitt, og at vi har tatt en dag bare for å være en dag. Sett tilbake har vi hatt dagen da hun lærte å rulle, klarte å sitte aleina i barnestolen ved kjøkkenbordet, dagene da hun ikke klarer å stoppe å prate, dagene da hun flirer av alle de dumme grimasene våre, dagene hun sjarmerer gamle damer i butikken… En hel masse øyeblikk som alle er like minneverdige.

Andre øyeblikk er som dette når månen lyser litt eventyraktig mellom noen skyer.
2009 10 28_0909_edited-1
Ta vare på alle øyeblikkene. Med dette ønsker vi alle en God Helg!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...