tirsdag 15. september 2009

Valgets kvaler

Storebror er over gjennomsnittlig opptatt av flagg. Årsaken er at det norske flagget for ham betyr "nasjonalsangen" som han kaller den. For oss andre mener han 17. mai, og 17. mai er moro. Dette er nok den største høytiden han husker, ettersom både julaften og bursdag ligger langt tilbake i tid for ham.

Oppstanden var derfor stor da han sto opp i går morges og fikk se flagget på sanitetshuset (valglokal) nedenfor oss. For å avverge en moderat stor katastrofe måtte mamma finne på en forklaring på hvorfor det hang et flagg i flaggstanga. Forklaringen ble at alle i Norge skulle få velge hvem som skulle være den nye sjefen i landet. Han tenkte seg om et lite øyeblikk før han kommenterte "Mæ være sjef." Han tenkte seg videre om en liten stund til før han sa "..Eller Mormor. Og Bacchus."

Senere snakket vi om at når pappa kom fra jobb, så skulle han og Frøken få være med å stemme. Dermed hoppet gutten rundt som en sprettball og jublet, før han sprang og hentet et lite flagg som han veivet rundt med. Glad som en fole. Entusiasmen var derfor ikke like stor etter at mamma hadde puttet en papirbit i en kasse, og det var det. Nei, Storebror hadde visstnok sett for seg både musikk og bjørner visste det seg. Så ganske skuffet tuslet han hjem uten at han hadde fått sett en bjørn.

2 kommentarer:

  1. Ja tenk om det kunne blitt Mormor og Bacchus...
    Enig med poden - jeg hadde likt DET mye bedre enn det vi endte opp med.... sukk :(

    SvarSlett
  2. Hihi, ja det skulle tatt seg ut!

    Måtte bare troen på meg vare etterhvert som han vokser til... ♥♥♥

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...