lørdag 18. juli 2009

Nu djävlar...Nå tar mamma skjeen i an annen hånd. Her skal gode søvnvaner innlæres.
Det har gått ganske bra for tiden. Ildri ser ut til å ha kommet over den verste kolikkperioden (krysser fingrer, og banker i bordet), og er veldig blid i lange perioder. Spesielt blid klokken 04 om natta. Ja, Ildri, det er fortsatt natt da!
Etter mye research om babyers søvn ser jeg at det er mange som har hatt nytte av boka til Elizabeth Pantley - The no-cry sleep solution. Kort fortalt skal barnet i løpet av en 60 dagersperiode lære seg å sovne av seg selv, og ikke minst finne tilbake til søvnen etter en nattlig oppvåkning uten å kreve foreldrenes oppmerksomhet. Nå er jo 60 dager veldig lang tid, men mange har hatt effekt allerede etter 10-20 dager. Mon tro om det går ann å hoppe til bokas siste sider og få en hel natts søvn allerede i natt?

3 kommentarer:

 1. Hallo der!

  Med tanke på glimtet i den lille damens øyne,
  er jeg spent på hvem som vil gå av med seieren her. Tror mammaen og Elizabeth Pantley har jobb her :-)

  Tvi, tvi

  Klem fra Tante

  SvarSlett
 2. Å vi sender "varme" hilsner fra Serbia! haha!
  Har forresten litt av samme problemet her nede jeg også - skriker til laaaangt ute på natten, trenger enormt med gåing og en stor porsjon bæring og vugging! hehehe!

  SvarSlett
 3. Kjære bror. Har du ingen der nede som kan vugge deg i søvn da? Dessuten så skriver du "vi". Hvem er denne andre i "vi"?

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...