lørdag 4. juli 2009

Jo,takk, vi har det bare bra...

Det er merkelig hvor lett dette svaret faller når vi treffer noen som gratulerer med et nytt tilskudd på familietreet. Takk og pris vises ikke mine imaginære striper i ansiktet for de er jo tross alt innbilte. Ei heller alle de nye grå hårene for det finnes jo så mye fint i hårfarge. Å ha ha et kolikkbarn er til tider strevsomt.
På den andre siden har vi lært oss å se ting på litt andre måter. Huset er som sagt ikke på noen måte rent og ryddig, ikke bilen heller. Badet er ikke plettfritt og hybelkaninene er blitt så mange i tallet at de har oppnådd storkjøkkenrabatter når de handler til helgen. Men, i stedet koser vi oss kjempemasse om formiddagen og de kveldene hvor Ildri ikke gråter.
Og så oppstår det så mange morsomme episoder som aldri ville ha inntruffet for noen uker siden. Som for eksempel når eldstemann har sølt eplejuice på gulvet tidligere på dagen. Mor skritter bare lett over og konstaterer at flekkene er der. Da kommer det tørt fra far at "Jaja, vi bruker det som antiskli."
Når man er alene og har en frøken på armen som krever at hun skal bæres kontinuerlig, er det enkelte gjøremål som blir vanskelig. Å gå på do for eksempel. Det er nå løst på en enkel måte; Hva har man ikke den øverste håndukskuffen for? Joda, når man drar den ut fungerer den som en ypperlig lekegrind for små babyer!
Joda, man blir oppfinnsom med barn i huset...

2 kommentarer:

  1. Hei!

    Bare vent til de blir større - ungene altså. Du vil oppdage at dette med plettfritt hus er en stadig omkamp med hybelkaniner, diverse flekker og leting etter manglende sko etc. etc. Opparbeiding av en viss resistens her er bare av det gode.

    Hvorfor kaste bort tid på slossing med "småtterier", når det nesten kan være morsomt med en sjau nå og da? Bare tanken på at man - før eller siden - skal ta et oppgjør med uvesenet,er ganske beroligende. Plettfritt hus er noe jeg tror bare de som bor alene, og aldri har besøk, kan oppnå. Når det gjelder badet, kan du bare se frem til de begynner å styre sine baderomsaktiviteter alene....:)

    SvarSlett
  2. Joda, vi har jo innsett det. Døgnet har bare ikke nok timer så da får vi heller prioritere. Nå er det i tillegg sommer og vi er mye ute, så innendørs blir mindre viktig.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...