tirsdag 14. april 2009

Når skjedde dette?


At tiden går er jo ikke noe nytt, men nøyaktig hvor fort den går, får man ikke inntrykk av bestandig. Ikke før man oppdager sånne småting som at familiens foreløpige minstemann plutselig sitter alene på gulvet i et berg av duploklosser og har bygget seg en bil på egenhånd. Når lærte han dette? Og når begynte han å leke alene?


Kan jo ikke si annet enn at det samtidig er deilig å se at ting igjen går i rett spor etter måneder med mye luftveisinfeksjoner og lignende. Nå som medisinering endelig ser ut til å ha klaffet, ser vi faktisk en rasende utvikling på flere fronter. Ikke bare er han blitt mer selvstendig, men også klesskuffene hans begynner å bære preg av også vekst har tatt seg opp. Plutselig er jo størrelse 86 i bukser blitt såkalte høyvannsbukser, i hvertfall når han ikke står oppreist. Skulle jo egentlig bare mangle siden han er godt over 2 år, men han har jo lenge vært den nette, lille gutten vår. Forholdsvis liten og tynn.


Tynn er han forøvrig ennå, så det blir spennende å høre "dommen" fra helsesøster på torsdagens 2-årskontroll. Vi har jo før fått beskjed om at hun synes han har vært for tynn. Men med to slike tynne, pene foreldre, hva kan man ellers vente ... (;D)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...