søndag 15. mars 2009

Mildvær og kramsnø


Jada. Jeg vet jeg lenge har mast om at det snart må bli vår. Men, når det skal sies så er overgangen mellom vinter og vår nokså trist. Joda, vi koste oss ut en liten time, men da var vi gjennomvåte av det lille duskregnet som falt.

Siden temperaturen var så deilig i morrest bestemte vi oss for å gå ut etter å ha spist frokost. Birk ville så gjerne gå ut at han til og med gikk med på å rydde opp legoen sin først. Vel ute fant han frem bøtte og spade og hjalp Kong Vinter med å dekke til de flekkene hvor snøen ikke har kommet til, som feks under bilene. Deretter fant han og Pappa ut at de ville lage snømann, og som sagt så gjort. Temperaturen var akkurat i rett område for fin, kram snø. Og som en selvfølge fikk snømannen ordentlig nese- gulrotnese. Siden det er langt mellom kullklumpene nå for tiden måtte øyne og knapper lages av Leca-kuler istedet. Resultatet ble kjempeflott.

Så var det dette mildværet da. Allerede utpå ettermiddagen var været blitt så mildt at snømannens nese hadde glidd ut av ansiktet på han. Men, hvis det må til for å få vår, så får det vel gå...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...