tirsdag 10. februar 2009

Velkommen til den nye stua vår













Etter prøving, feiling og litt maling etc har vi kommet funnet frem til den stuen vi har ønsket oss. Den er ikke så mange kvadratratmeterne, så vi har slitt litt med å finne den kombinasjonen vi ønsket av mest mulig plass sammen med den best mulig utnyttelse av rommet. Vi har i hvertfall kommet frem til at uttrykket "Less is more" stemmer for oss i denne sammenhengen, så nå er det gjort klart til at to småtroll har fått litt mer rom å utfolde seg på samtidig som vi har fått et lyst, trivelig og lunt oppholdsrom.
Resten av stua kan dessverre ikke vises frem riktig ennå. Årsaken er at elektrikeren må ta seg en tur innom først, i tillegg til at det må ryddes noe først. Joda, normalt bor han her han også :) Men i og med at jeg for tiden er litt umobil (det heter vel kanskje immobil?) så har elektrikermannen vært nødt til å skifte hatt når han kommer hjem, for å bli husfarmannen. Det er derfor han som har tatt seg av det meste av omdekoreringen. Jeg har mer stått for planleggingen av hvor ting bør være (fra stolen min ;) )

3 kommentarer:

  1. Stua ble lekker, Stinemor! :)

    SvarSlett
  2. God planløsning er alfa og omega når man har liten plass. Denne delen av stuen ser i alle fall bra ut! :o)

    Ha en god uke!

    SvarSlett
  3. Stua ser flott ut - kunne det vært ønskelig med en duk av nyere dato til stuebordet, og er det i så fall noe fargeønske?

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...