tirsdag 16. desember 2008

Ting blir ikke slik man tror de skal bli

Planlegging er bortkastet tankearbeid!

Vi hadde så mange planer før jul, men det vi trodde var Birks forkjølelse visste seg å være en kraftig lungebetennelse som førte til et sykehusbesøk. Vi er hjemme igjen nå, men delvis fordi sykehuset har en pågående Norovirus-epidemi. Behandling skal derfor gjennomføres hjemme, og godt er egentlig det.

Det som er mest trasig er at han sannsynligvis har hatt infeksjonen i 3 uker fordi legen som undersøkte han da han var syk sist, gjorde en dårlig jobb. Nå har han derimot får skrevet ut noe som skal være krutt på slike infeksjoner, så nå føler vi oss trygge på at han blir bra. I tillegg har vi fått ny fastlege i løpet av de 3 siste ukene, så nå er vi i gode hender.

Vel, det jeg egentlig skulle frem til er at mange av planene jeg hadde før jul angående vasking og baking etc blir lagt på is. Og julaften er jo bare en uke unna, så vi rekker nok ikke alt. Men, så lenge gutten vår blir frisk så kan hybelkaninene få forlenget leiekontrakten sin ennå noen dager.

Skulle gjerne ha lagt ut noen bilder i posten, men motivet var ikke i form for fotografering så det får komme senere det óg.

slaraffen_blog4

1 kommentar:

  1. God bedring og skynd deg å bli frisk, Birk! :)

    Hilsen Bacchus og mormor

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen noen ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...